Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιος εν που εισαι τζαι που βαδιζεις, ξερεις ?

Αμφισβητα, αμφισβητα, αμφισβητα, αμφισβητα ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. Ακόμα τζαι τον ίδιον σου τον εαυτόν. Η σημερινή κοινωνία εν περισσοτερο κοινωνικός σχεδιαστής παρα οτιδήποτε αλλο. Σχεδιάζει κοινωνικά πρότυπα, κοινωνικά καλούπια, ταπέλες , καταστάσεις τζαι οτι αλλο σκεφτει το διεστραμμένο μυαλο ενος "κοινου" μεσου ατομου της συγχρωνης κοινωνιας.

Λαλουν σε ονειροπολο
Λαλουν σε ουτοπιστη
Λαλουν σε κενο
Λαλουν σε αλητη
Λαλουν σε προδοτη
Λαλουν σε ανιστοριτο
Λαλουν σε φυλακισμενο
Λαλουν σε υποδικο
Λαλουν σε καταδικασμενο
Λαλουν σε αντικοινωνικο

Έσυ τον εαυτο σου πως τον λαλεις; Τι λαλεις οτι εισαι ; Ποιος νομιζεις οτι εισαι ; Κοφτει σε πως σε λαλουν ;

Πρεπει ολοι μας να δεχτούμε και να συνειδητοποιισουμε οτι μεσα στην συγχρονη καπιταλιστικη κοινωνια οπως ειναι αυτη που ζουμε ολοι σε αυτον τον πλανητη μεσα, ειναι επακολουθο να ζουμε με ενα καπιταλιστικο μονοπλευρο τροπο ζωης. Τα πραγματα ειναι στοιχισμενα ετσι οπως ειναι, να υπηρετουν αυτα που υπηρετουν, να κερδιζουν αυτοι που κερδιζουν, να σωπαινουν αυτοι που σωπαινουν και μια συνεχης προσπαθεια να σωπασουν αυτοι που φωναζουν !



Εφοσον ζεις σε μιαν κοινωνια ανηκεις αναποφεκτα σε ενα κοινωνικο συνολο. Κοινωνικο συνολο ειναι οταν δυο ανθρωποι ή και περισσοτεροι συνηπαρχουν μεσα στο ιδιο κοινωνικο πλαισιο συνηθως κατω απο τις ιδιες αρχες. Ποιος θετει το κοινωνικό πλαισιο. Υπαρχουν δυο κοινωνικα πλαισια. Αυτο που θετει ο καθε ανθρωπος για τον εαυτο του αυτονομα και ελευθερα και αυτο που θετει η κοινωνια σε αυτα τα ατομα. Ειναι συνειδητη επιλογη του καθε ανθρωπου να διαλεξει το κοινωνικο συνολο και πλαισιο το οποιο ο ιδιος πρεπει να ζει. Καλειται ο καθε ανθρωπος (ο οποιος ανθρωπος σημαινει εχει ο ιδιος νου και μπορει να σκεφτει για τον εαυτο του) να διαλεξει μεταξυ της ελευθεριας και της σκλαβιας. Η κοινωνια συχνα θεωρειται σαν μια μαζα ατομων, ενα κοινωνικο συνολο που συνυπαρχει. Αφου ειναι μια μαζα ατομων ενα κοινωνικο συνολο τοτε γιατι οι διαχωρισμοι; Γιατι ο ταξικος διαχωρισμος ο εθνικος διαχωρισμος και ουτοκαθεξεις; Ο ταξικος διαχωρισμος ειναι αναποφεκτος και αναποσπαστο κομματι του διαχωρισμου της αρχουσας ταξης και της εργατικης ταξης. Ο εθνικος διαχωρισμος επισης ειναι αποτελεσμα του ταξικου διαχωρισμο αφου στην τελικη η δημιουργια των κρατων-εθνων εξυπηρετει τα συμφεροντα της αστικης ταξης. Είναι με τον ιδιο τροπο που δεν ειναι εφικτη και προσεγγισιμη λυση η ειρηνη. Η ταξικη ειρηνη ΔΕΝ πρεπει να λαμβανεται υποψη ουτε και πρεπει ποτε να πραγματοποιηθει! Συμφιλιωση με κανεναν! Η ζωη διαδραματιζεται σε μιαν εμπολεμη ζωνη με παρα πολλες αιματοβαμμενες ιστοριες και εχουμε καταντησει μια απανθρωπη ανθρωποτητα. Ως αποτελεσμα η αποδεσμευση και η καταστροφη αυτων τον δεσμων που δενουν ολη την κοινωνια μαζι, πρεπει να σπασουν και η υπαρξη τους να σταματησει για παντα ! Η κοινωνια στην συγχρονη μορφη της ΔΕΝ συνηπαρχει. Δεν υπαρχει η κοινωνια. Υπαρχει μονο ενα μικρο μερος αυτης της κοινωνιας η οποια ελεγχει την υπολοιπη κοινωνια. Η πλασαρισμενη εικονα οτι στοχος ειναι μια συμφιλιωμενη κοινωνια με κοινα οραματα και κοινους στοχους ειναι μια ψευδαισθηση φτιαγμενη στα μετρα καθε μικροαστου για να καλυψει οποιες δηποτε ανυσηχειες και να εφυσηχασει για ακομα μια φορα οτι ΕΝ ΟΥΛΛΑ ΠΟΜΠΑ ! Εγω δεν εχω να συμμεριστω κανεναν οραμα με κανενα δικαστη με κανενα αστυνομικο με κανενα πολιτικο με κανενα εξουσιαστη! Και αρνουμαι να υιοθετησω κανενα οραμα κανενου θεου κανενου Αλλαχ κανενου δασκαλου κανενου γονιου κανενου χριστοφκια κανενου αναστασιαδη κανενου κομματος ! Εχω μονο το δικό μου οραμα που εγω δημιουργησα. Πρωταρχικος ρολος για την δημιουργια ενος ελευθερου οραματος για μιαν ελευθερη κοινωνια ειναι η δημιουργια αυτου του οραματος να πηγαζει απο μεσα μας απο τον πραγματικο μας εαυτο!

Τα ορματα και οι στοχοι ειναι σημαντικο κομματι της αυτοκριτικης και κατανοησης του ιδιου μας του εαυτου. Οι ταπελες που μπενουν στον καθενα μας ειναι αμετρητες. Εγω προσωπικα τις καταρριπτω και δεν τις δεχομαι ουτε καν τις δικες μου ταπελες ! Αν επιδιοκεις πραγματικα την ελευθερια σου τοτε ψαξε μακρια απο την συγχρονη κοινωνια μακρια απο χαρακτηρισμους και ταπελες. Φτιαξε αυτονομα τις δικες σου ομαδες που σιγα σιγα με την βοηθεια την αλληλεγγυη που δενει τα ελευθερα ατομα φτιαξε μια ελευθερη κοινωνια! Βαλε και εσυ μπρος για εναν ελευθερο κόσμο.

Καιρος να περασουμε το μυνημα σε ΟΛΟΥΣ αυτους που μας κυβερνανε μας ελεγχουν και μας γαμουν οτι εχουμε ξυπνησει ! Οτι ο φασισμος τους δεν θα περασει οσο ομορφα και αν τον στολισουν οσο ομορφα και αν τον πλασαρουν απο τα χαζοκουτια και τις σχολικες τους ταξης τους δεν προκειται ΠΟΤΕ να μας υποταξουν. Η βια γεννα βια. Αυτο το συστημα συνεχως μας βιαζει και ολοι μενουν απαθεις. Εσυ μεχρι ποτε θα δεχεσαι να σου γαμουν την ψυχη ;




revuelta
ο απιστος
ο απατριδος
ο αναρχικος
ο ελευθερος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου